https://www.focusverloskundigcentrum.nl/nl/geslachtsbepaling/l19c4
   
  Header foto
  Echo op eigen verzoek
  Geslachtsbepaling
  15+ weken
  Bij focus verloskundig centrum is het mogelijk om vanaf 15 weken het geslacht te bepalen. Ben je nieuwsgierig en kun je niet tot de 20 weken echo wachten?
  15 min
  Kosten: € 42,50
  Afspraak maken

  Wat houdt een geslachtsbepaling echo in

  Bij Focus Verloskundig Centrum is het mogelijk om vanaf 15 weken het geslacht te bepalen. Ben je nieuwsgierig en kun je niet tot de 20 weken echo wachten? Maak dan een afspraak voor een geslachtsbepaling. Mocht het zo zijn dat de echoscopiste het geslacht niet goed in beeld kunnen brengen, dan wordt de echo op korte termijn herhaald zonder meerprijs. 

  We maken bij deze echo gebruik van 2D beelden, zogenaamde zwart wit beelden waarbij je als het ware door de baby heen kijkt.  

  Voorafgaand aan de echo kun je een USB stick aanschaffen waarop je de plaatjes en filmpjes mee naar huis kunt nemen.

  Op geslachtsbepalingen wordt geen garantie gegeven. Vanaf 15 weken kunnen we op zijn vroegst de geslachtsbepalende echo uitvoeren, we adviseren voor meer ‘zekerheid’ echter om de afspraak bij voorkeur na 16 weken in te plannen. Aan de afgegeven beoordeling kunnen geen rechten worden ontleend; derhalve wordt geen aansprakelijkheid dienaangaande aanvaard. Ben je zwanger van een tweeling? Dan plan je een dubbele afspraak in zodat we voldoende tijd hebben om beide baby's te kunnen beoordelen.