https://www.focusverloskundigcentrum.nl/nl/3d-4d-echo/l47c4
   
  Header foto
  3D/4D echo
  26+0 - 30+0 weken
  Wil je je kindje live in beeld zien bewegen en echt een indruk krijgen van hoe hij of zij eruit zal zien? Maak dan een afspraak voor onze 3D/4D echo op verzoek.
  30 min (maximaal)
  Kosten: € 105,00 + gratis USB - vanaf 2024: € 110,00
  Afspraak maken

  Wat houdt een 3D/4D echo in

  Wil je je kindje live in beeld zien bewegen en echt een indruk krijgen van hoe hij of zij eruit zal zien? Maak dan een afspraak voor onze 3D/4D echo op verzoek. 

  Nadat de baby met een 2D echo in beeld is gebracht en de ligging duidelijk is, wordt er met een 3D echo extra kleur aan de doorsnede toegevoegd. Je ziet dan drie dimensies (3D), namelijk lengte, breedte en diepte. Waar je met een 2D echo als het ware door je kindje heen kijkt, kijk je er met een 3D echo omheen. Dus alles wat bijvoorbeeld voor het gezichtje van de baby ligt is met een 3D echo wel te zien. Door de 3D beelden te combineren met 4D echografie, krijg je bewegende 3D beelden. Dit maakt het een ‘live’ ervaring om naar je kindje te kijken. De beste tijd om deze bijzondere ervaring van een 3D/4D in te plannen is tussen de 25 - 29 weken (met als voorkeur tussen de 28 - 29 weken). Let wel, de kwaliteit van de beelden zijn altijd afhankelijk van de ligging van de baby en de placenta. Onze voorkeur gaat er naar uit deze echo's uit te voeren wanneer de blaas gevuld is. Dit vergroot de kans op nog duidelijker beeldmateriaal.

  Je krijgt bij deze uitgebreide echo gratis van ons een USB stick waarop enkele foto's en bewegende beelden van de echo thuis zijn terug te kijken.