https://www.focusverloskundigcentrum.nl/nl

  Wij zijn er voor jou!

  Bij ons kun je tijdens de gehele zwangerschap terecht voor echo’s op eigen verzoek en echo’s op verwijzing. Focus Verloskundig Centrum is gevestigd in Utrecht en is een samenwerkingsverband tussen 6 verloskundigenpraktijken.

  Wij werken met de nieuwste apparatuur (3D en 4D live) en ervaren echoscopisten voor een ultieme echobeleving. Met meer dan 3000 echo’s per jaar krijg je bij ons gegarandeerd de hoogste kwaliteit echo’s. 

  Ook kun je bij ons terecht voor spiraalplaatsingen.

  Klik hier voor onze CORONA MAATREGELEN

  BELANGRIJK BERICHT OVER AL GEMAAKTE AFSPRAKEN: Op 9 maart 2021 is er in het datacenter van ons online inboeksysteem (Simplybook.me) een brand geweest. Alle afspraken die op die dag gemaakt zijn, zijn hierdoor uit het back-up systeem van Simplybook.me verdwenen. Doordat wij werken met een dubbel systeem hebben wij een aantal afspraken kunnen herstellen. Heeft u echter op die datum een afspraak bij ons ingepland (telefonisch of via de website) dan vragen wij u contact met ons op te nemen om te controleren of we de afspraak nog op de juiste manier in het systeem hebben staan. U kunt de datum van het inboeken terug vinden in de bevestigingsmail die in dit geval op 9 maart verstuurd is. Bij voorbaat dank en excuses voor het hiermee gepaard gaande ongemak.

  Soorten echo's   Afspraak maken

  Vroege echo

  7+0 - 10+0 weken

  Bij een vroege echo kijken we of de zwangerschap in de baarmoeder zit, of het een eenling of meerling is en of het hartje klopt.

  Meer informatie over deze echo op verwijzing of op verzoek

  Echo foto

  Termijn echo

  10+0 - 12+6 weken

  De termijnecho wordt gemaakt om te zien hoe ver je zwanger bent en om de uitgerekende datum vast te stellen.

  Meer informatie over deze echo op verwijzing

  Geslachtsbepaling echo

  14+ weken

  Ben je nieuwsgierig en kun je niet tot de 20 weken echo wachten? Vanaf 14 weken is het mogelijk om het geslacht te bepalen.

  Meer informatie over deze echo op verzoek

  20 weken echo

  19+0 - 21+0 weken

  De twintig weken echo is een uitgebreide medische echo tussen 18 en 22 weken waarbij gekeken wordt of de baby mogelijk aangeboren afwijkingen heeft.

  Meer informatie over deze echo op verwijzing

  2D echo

  12+ weken

  Mocht je het leuk vinden om nog een keer naar de ligging en groei van je baby te kijken, dan kun je zelf een 2D echo bij ons inplannen.

  Meer informatie over deze echo op verzoek

  3D/4D echo

  24 - 30 weken

  Wil je je kindje live in beeld zien bewegen en echt een indruk krijgen van hoe hij of zij eruit zal zien?

  Meer informatie over deze echo op verzoek

  Echo op medische indicatie

  7+0 - 40+0 weken

  Tijdens de zwangerschap kunnen er diverse redenen ontstaan waardoor je verloskundige je doorstuurt voor een medische echo. Bijvoorbeeld om de groei of de ligging van de baby controleren.

  Meer informatie over deze echo op verwijzing

  Anticonceptie

  Vanaf 10 weken na de bevalling

  Bij Focus kan je terecht voor het plaatsen van een hormoonhoudend- of koperspiraal.

  Meer informatie over anticonceptie

  Anticonceptie afbeelding